ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δυτική Όχθη: Μέλη του ισραηλινού Στρατού σκότωσαν τρεις άνδρες μέσα σε νοσοκομείο (φώτο-βίντεο)

Σχεδίαζαν άμεση επίθεση οι τρεις Παλαιστίνιοι, λένε οι IDF

Δυτική Όχθη: Μέλη του ισραηλινού Στρατού σκότωσαν τρεις άνδρες μέσα σε νοσοκομείο (φώτο-βίντεο)

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (30/1) πως μέλη του ισραηλινού Στρατού που ήταν ντυμένα με πολιτικά ρούχα, σκότωσαν τρεις άνδρες μέσα στο νοσοκομείο Αβικέννας της Τζενίν στη Δυτική Όχθη.

«Τρεις μάρτυρες σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις κατοχής στο εσωτερικό του νοσοκομείου Αβικέννας», τόνισε το υπουργείο Υγείας.

Από την άλλη με κοινή ανακοίνωσή τους, ο Στρατός, η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας (Σιν Μπετ) και η αστυνομία του Ισραήλ διαβεβαίωσαν πως «εξουδετέρωσαν» κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησής τους έναν «τρομοκράτη της Χαμάς» ο οποίος «κρυβόταν» στο νοσοκομείο, καθώς και «άλλους δυο τρομοκράτες».

Σχεδίαζαν άμεση επίθεση οι τρεις Παλαιστίνιοι, λένε οι IDF

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι τρεις «τρομοκράτες» σχεδίαζαν να διαπράξουν «άμεσα» επίθεση «εμπνευσμένη» από την επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου.

Κατά το κείμενο, το μέλος της Χαμάς ονομαζόταν Μοχάμεντ Τζαλάμνε, ήταν 27 ετών, καταγόταν από την Τζενίν, κι είχε επαφές με την ηγεσία της Χαμάς στο εξωτερικό.

Από το ξέσπασμα του πολέμου Ισραήλ/Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, η βία κλιμακώθηκε ακόμα περισσότερο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη: από πυρά ισραηλινών δυνάμεων ή εποίκων έχουν σκοτωθεί πάνω από 360 άνθρωποι, σύμφωνα με τους αριθμούς του υπουργείου Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.