ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δυτική Όχθη: Δέκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Τζενίν (upd)

Τουλάχιστον 176 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη

Δυτική Όχθη: Δέκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Τζενίν (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 15:17) Δέκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν από τα χτυπήματα του ισραηλινού στρατού που πραγματοποίησε επιδρομή στην πόλη και προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

Αρχικά το υπουργείο είχε κάνει λόγο για πέντε νεκρούς και αργότερα για έξι από αυτή την επιδρομή.

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε ότι «σημαντική δύναμη του στρατού κατοχής» πραγματοποίησε επιδρομή στη Τζενίν. Ο ισραηλινός στρατός από την πλευρά του επεσήμανε ότι οι δυνάμεις του επιχειρούν στη Τζενίν, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον 176 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη μετά την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος, στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με στοιχεία του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.