ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

ΕΕ: Αποκλείει την πρόσβαση σε τέσσερα ακόμη ρωσικά μέσα ενημέρωσης

Σκληραίνει η εκστρατεία αποκλεισμού εναντίον των ρωσικών ΜΜΕ

ΕΕ: Αποκλείει την πρόσβαση σε τέσσερα ακόμη ρωσικά μέσα ενημέρωσης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε στις 24 Ιουνίου την απαγόρευση πρόσβασης σε τέσσερα ρωσικά μέσα ενημέρωσης εντός των συνόρων της.

Η απαγόρευση, που θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη ημέρα, αφορά τις εφημερίδες Rossiyskaya Gazeta, Voice of Europe, RIA Novosti και Izvestiya.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ήδη απαγορεύσει άλλα ρωσικά μέσα όπως τα RT και Sputnik.

Η απαγόρευση αυτών των τεσσάρων επιπλέον μέσων προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της Ρωσίας, με την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, να απειλεί με αντίποινα κατά των δυτικών μέσων που λειτουργούν στη Ρωσία.

Η Ζαχάροβα δήλωσε ότι αν έστω και ένα ρωσικό μέσο υποστεί αδικαιολόγητους περιορισμούς, οι δυτικοί δημοσιογράφοι στη Ρωσία «θα βιώσουν τις συνέπειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία έχει ήδη λάβει εκτεταμένα αντίμετρα για τον περιορισμό των δυτικών μέσων ενημέρωσης, περνώντας ένα νομοσχέδιο τον Μάιο που επεκτείνει τους περιορισμούς σε ξένες χρηματοδοτούμενες οργανώσεις, όπως το BBC και το Radio Free Europe/Radio Liberty.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.