ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εκπρόσωπος ισραηλινού Στρατού: «Αν το Ιράν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση θα υποστεί τις συνέπειες»

«Το Ιράν είναι ο μεγαλύτερος κρατικός σπόνσορας της τρομοκρατίας»

Εκπρόσωπος ισραηλινού Στρατού: «Αν το Ιράν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση θα υποστεί τις συνέπειες»

Λίγες ώρες μετά την κατάληψη του πλοίου ισραηλινών συμφερόντων στα Στενά του Ορμούζ από το Φρούρους της Επανάστασης, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις προειδοποίησαν μέσω ενός βίντεο το Ιράν ότι «αν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση θα υποστεί τις συνέπειες». 

Στο βίντεο ο εκπρόσωπος των IDF, Ντανιέλ Χαγκάρι ακούγεται να λέει ότι «το Ιράν χρηματοδοτεί, εκπαιδεύει και εξοπλίζει τρομοκρατικές ομάδες στη Μέση Ανατολή και αλλού».

«Το Ιράν είναι ο μεγαλύτερος κρατικός σπόνσορας της τρομοκρατίας. Το δίκτυο του τρόμου απειλεί όχι μόνο τους λαούς του Ισραήλ, της Γάζας, του Λιβάνου και της Συρίας. Το δίκτυο αυτό χρηματοδοτεί και τον πόλεμο στην Ουκρανία» προσθέτει ο κ. Χαγκάρι.

«Το Ιράν θα υποστεί τις συνέπειες αν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση. Το Ισραήλ είναι σε ύψιστο συναγερμό. Έχουμε αυξήσει την ετοιμότητά μας για να προστατεύσουμε το Ισραήλ από κάθε περαιτέρω επιθετική κίνηση του Ιράν. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. Οι IDF είναι έτοιμες για όλα τα σενάρια και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται – μαζί με τους συμμάχους τους – για να προστατεύσουν τους Ισραηλινούς» κατέληξε στο μήνυμά του ο Ντανιέλ Χαγκάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.