ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εξόντωση «a la Ισραήλ» μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ουκρανίας από ρωσικό drone

Eίχε συμμετάσχει στην λήψη της απόφασης κήρυξης ως παράνομης της ρωσικής ορθόδοξης ηγεσίας στην Ουκρανία

Εξόντωση «a la Ισραήλ» μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ουκρανίας από ρωσικό drone

H Ρωσία εξόντωσε με επιδρομή drone στην περιοχή του Χάρκοβου, Ουκρανό 61 ετών, μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας ο οποίος είχε κηρύξει «παράνομη» την ρωσική ορθόδοξη εκκλησία στην Ουκρανία και είχε λάβει αποφάσεις που αφαιρούσαν από τους ρωσόφωνους τις περιουσίες τους, αλλά και το δικαίωμα να μιλάνε την γλώσσα τους.

Η βολή έγινε όταν ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από την άλλη πλευρά οι Ουκρανοί λένε ότι «Παρέδιδε ανθρωπιστική βοήθεια στο Χάρκοβο όταν τον κτύπησαν οι Ρώσοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ίσως η πρώτη φορά που οι Ρώσοι στοχοποιούν προσωπικότητες της ουκρανικής ηγεσίας και ίσως βρισκόμαστε σε μία νέα φάση του πολέμου, με αντιγραφή των ισραηλινών μεθόδων, κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής στους 32 μήνες του πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.