ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αεροσκάφη κτύπησαν στα σύνορα Ιράκ-Συρίας ιρανικό κονβόι που μετέφερε όπλα

Το Ιράν μεταφέρει τις τελευταίες ώρες βαρύ εξοπλισμό στα σύνορα με το Ιράκ

Αεροσκάφη κτύπησαν στα σύνορα Ιράκ-Συρίας ιρανικό κονβόι που μετέφερε όπλα

Κλιμακώνεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) αεροσκάφη κτύπησαν ιρανικό κονβόι που μετέφερε όπλα.

Το κτύπημα έλαβε χώρα κοντά στην πόλη Al-Bukamel, η οποία βρίσκεται στα σύνορα Ιράκ-Συρίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος ευθύνεται για το κτύπημα, αν και το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιήθηκε από την Αεροπορία του Ισραήλ.

Το Ιράν είναι γνωστό ότι προμηθεύει με όπλα τόσο την Χεζμπολάχ, όσο και την Χαμάς, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει έχει ενεργό ρόλο στη διαμάχη της Χαμάς με το Ισραήλ.

Ωστόσο πριν από λίγες ώρες ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν έστειλε μήνυμα προς το Ισραήλ, λέγοντας ότι αν επιτεθεί στρατιωτικά στη Γάζα, τότε είναι πιθανό να επέμβει.

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες το Ιράν έχει μεταφέρει βαρύ εξοπλισμό στα σύνορα με το Ιράκ, ενώ χιλιάδες Σιίτες Ιρακινοί στρατιώτες ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.