ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Εκκενώθηκαν» οι εναέριοι χώροι Ιράκ, Συρίας, Λιβάνου αλλά η ισραηλινή αεροπορική επιδρομή… αναβάλλεται; (upd)

Αναπτύχθηκε το σύνολο των ιρανικών αντιαεροπορικών όπλων - Ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος «σκανάρει» τον εναέριο χώρο του Ιράν

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Εκκενώθηκαν» οι εναέριοι χώροι Ιράκ, Συρίας, Λιβάνου αλλά η ισραηλινή αεροπορική επιδρομή… αναβάλλεται; (upd)

(Aνανέωση): Όλα δείχνουν έτοιμα για την ισραηλινή επιδρομή στο Ιράν και -πιθανό και- στα συμμαχικά του κράτη με τον εναέριο χώρο στην Μέση Ανατολή να έχει «εκκενωθεί» από επιβατικά αεροσκάφη, ενώ έκλεισε και το αεροδρόμιο της Βηρυτού.

Όλα; Μάλλον όχι! Πληροφορίες της τελευταία ώρας αναφέρουν ότι «Το χτύπημα αντιποίνων του Ισραήλ κατά του #Ιράν έχει αναβληθεί λόγω αβεβαιότητας σχετικά με τις συνέπειες της επίθεσης»!

Στην ίδια κατεύθυνση και μια άλλη πληροφορία: «Άνοιξαν τα ιρανικά αεροδρόμια» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, Τζαφάρ Γιαζερλού! 

Πάντως η εικόνα στους εναέριους χώρους Λιβάνου, Συρίας και Ιράκ έχουν απαγορευθεί οι πτήσεις.

Mετακινήσεις ιρανικών αντιαεροπορικών συστημάτων γύρω από στρατηγικές θέσεις, διασπορά του ιρανικού Ναυτικού και ετοιμότητα εκτόξευσης των ιρανικών βαλλιστικών όπλων καταγράφεται, ενώ ένα ρωσικό αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου μετά στην Κασπία Θάλασσα εντός του ρωσικού εναέριου χώρου και ελέγχει μεγάλο μέρος του Ιράν.

Το σύστημα Raad (η ιρανική έκδοση του ρωσικού Buk-Μ2), έχει εμβέλεια (σύμφωνα με τα όσα λένε οι Ιρανοί) έως 105 χλμ. και μπορεί να προσβάλλει στόχους σε ύψη έως και 27 χλμ. μαζί με συστοιχίες Bavar 373 το οποίο είναι η ιρανική έκδοση του S-300, αναπτύχθηκαν σε όλα τα σημεία που οι Ιρανοί θεωρούν σημαντικά.

Οι σειρήνες ήχησαν στη βόρεια ισραηλινή παράκτια πόλη της Χάιφα και σε κοντινές πόλεις εν μέσω της ισραηλινής επίθεσης από το Λίβανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νέες σειρήνες ηχούν στο Kiryat Shmona και σε κοντινές πόλεις στα βόρεια σύνορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.