ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Θα απαντήσουμε άμεσα στο Ισραήλ με τόση ισχύ όσο ποτέ πριν» λέει τώρα το Ιράν

Τι δήλωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Θα απαντήσουμε άμεσα στο Ισραήλ με τόση ισχύ όσο ποτέ πριν» λέει τώρα το Ιράν

«Το Ιράν θα απαντήσει απόψε στο Ισραήλ» για την επιδρομή που εξαπέλυσε μέσα στη νύχτα σε στρατιωτικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις υποστηρίζει ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ιράν στρατηγός Μ.Μπαγκερί, αντίθετα με την γενική εντύπωση που υπάρχει ότι η Τεχεράνη δεν θα απαντούσε στην επίθεση!

«Θα κτυπήσουμε το Ισραήλ με τόση δύναμη όσο ποτέ πριν» αναφέρει σε δήλωσή του και μένει να φανεί αν όντως αυτό θα συμβεί, καθώς η γενική εντύπωση ήταν ότι τελικά η κατάσταση έβαινε προς εκτόνωση, καθώς η Τεχεράνη δεν είχε πληγεί σε μεγάλο βαθμό (το Ισραήλ συγκριτικά είχε δεχθεί περισσότερα πλήγματα στην ιρανική επίθεση).

«Το Ιράν δεν γνωρίζει όρια όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του, την εδαφική ακεραιότητα και τον λαό του», προειδοποίησε και ο υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί, μετά τα ισραηλινά πλήγματα εναντίον στρατιωτικών στόχων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν όρια στην αποφασιστικότητά μας να αμυνθούμε», είπε ο υπουργός, σύμφωνα με το ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Tasnim.

Μένει να φανεί αν πρόκειται για μία ακόμα ιρανική δήλωση που γίνεται για «εσωτερική κατανάλωση» παρά για αληθινή απειλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, τα μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ κτύπησαν περίπου 20 στρατιωτικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων συστοιχιών αεράμυνας, σταθμών ραντάρ και εγκαταστάσεων παραγωγής πυραύλων, σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.