ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επέμβαση στην Ουκρανία: Πέντε νεκροί από βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ

Το Κίεβο κατηγορεί τη Ρωσία

Επέμβαση στην Ουκρανία: Πέντε νεκροί από βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ

Ο περιφερειακός κυβερνήτης δήλωσε στο Telegram, πώς πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σήμερα σε βομβαρδισμούς στην ανατολική Ουκρανία.

«Σήμερα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα ρωσικά πλήγματα στην περιοχή του Ντονέτσκ. Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Πάβλο Κιριλένκο.

Τουλάχιστον 4.532 άνθρωποι απομακρύνθηκαν σήμερα από τις πόλεις

Συνολικά 4.532 άνθρωποι απομακρύνθηκαν σήμερα από τις πόλεις της Ουκρανίας μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων, λιγότεροι από τους 6.665 που διέφυγαν χθες, Παρασκευή, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κιρίλο Τιμοσένκο, ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου της ουκρανικής προεδρίας, έκανε την ανακοίνωση αυτή σε διαδικτυακή ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.