ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Γκαλάντ: «Νεκρός πιθανότατα και ο αντικαταστάτης του Νασράλα στη Χεζμπολάχ»

«Οι δράσεις που αναλαμβάνουμε έχουν επίδραση σε όλη τη Μέση Ανατολή» δήλωσε ο Γ.Γκαλάντ

Γ.Γκαλάντ: «Νεκρός πιθανότατα και ο αντικαταστάτης του Νασράλα στη Χεζμπολάχ»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ δήλωσε ότι «πιθανότατα νεκρός από ισραηλινό χτύπημα που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βηρυτό είναι ο ανώτερος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ Χασέμ Σαφιεντίν, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον δολοφονημένο ηγέτη της οργάνωσης, Χασάν Νασράλα»

«Η Χεζμπολάχ είναι μια οργάνωση χωρίς ηγέτη, ο Νασράλα εξοντώθηκε, ο αντικαταστάτης του πιθανότατα επίσης εξοντώθηκε. Αυτό έχει δραματικές επιπτώσεις σε ό,τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανείς να πάρει αποφάσεις, κανείς να δράσει», είπε ο Γκάλαντ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Βόρεια Διοίκηση των IDF, προσθέτοντας ότι οι δυνατότητες πυρός της Χεζμπολάχ έχουν επίσης δεχθεί βαρύ πλήγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δράσεις που αναλαμβάνουμε έχουν επίδραση σε όλη τη Μέση Ανατολή. Όταν ο καπνός στον Λίβανο διαλυθεί, θα συνειδητοποιήσουν στο Ιράν ότι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο, που είναι η Χεζμπολάχ», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.