ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Στόλτενμπεργκ: «Η Συμμαχία υποστηρίζει την Ουκρανία για τα δικά της συμφέροντα» (βίντεο)

Δεν κρύβει πλέον τους πραγματικούς του σκοπούς το ΝΑΤΟ μέσω της συνέχισης του πολέμου

Γ.Στόλτενμπεργκ: «Η Συμμαχία υποστηρίζει την Ουκρανία για τα δικά της συμφέροντα» (βίντεο)

Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τόνισε ότι η υποστήριξη της Συμμαχίας στην Ουκρανία καθοδηγείται από τα συμφέροντα ασφαλείας των μελών της, ιδιαίτερα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη για «δίκαιη» κατανομή των εξόδων μεταξύ όλων των μελών της Συμμαχίας, προκειμένου να μειωθεί το βάρος για την Ουάσιγκτον.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, βασιζόμενος στις δηλώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ, μίλησε για την κατάσταση στο Ουκρανικό κοινοβούλιο, ισχυριζόμενος ότι όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται βάσει «σεναρίων που γράφονται στην Ουάσιγκτον».

Επίσης, τόνισε ότι το Κίεβο έχει για τελευταία φορά την ευκαιρία να αποδεχτεί την πρόταση του Πούτιν για ειρήνη, διαφορετικά η ρωσική επίθεση θα συνεχιστεί αμείωτη με «απρόβλεπτες συνέπειες» για την Ουκρανία.

Η δήλωση του Στόλτενμπεργκ επιβεβαιώνει ότι η συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία εξυπηρετεί πλήρως τα δικά της συμφέροντα ασφαλείας.

Η Ρωσία, από την πλευρά της, υπογραμμίζει ότι η συνέχιση της σύγκρουσης θα έχει σοβαρές συνέπειες για την Ουκρανία, αν δεν αποδεχτεί άμεσα την πρόταση για ειρήνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.