ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Γάζα: 19 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινούς βομβαρδισμούς 

Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ συνεχίζουν να προωθούνται στην περιοχή της Τζαμπάλια

Γάζα: 19 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινούς βομβαρδισμούς 

Ιατρικές πηγές ανακοίνωσαν τουλάχιστον 19 είναι οι νεκροί Παλαιστίνιοι από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ συνεχίζουν να προωθούνται στην περιοχή της Τζαμπάλια, με τις διεθνείς υπηρεσίες ανθρωπιστικής βοήθειας να ανακοινώνουν ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στην ίδια περιοχή.

Οι κάτοικοι της Τζαμπάλια αναφέρουν ότι οι δυνάμεις του Ισραήλ εξακολουθούν να βομβαρδίζουν την πόλη που βρίσκεται στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας φιλοξενώντας τους μεγαλύτερους καταυλισμούς προσφύγων.

Δεν υπάρχει επίσημος σχολιασμός των Ισραηλινών, αλλά ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι κατά τις προηγούμενες ημέρες, οι δυνάμεις του, που επιχειρούν στην Τζαμπάλια και στις γύρω περιοχές σκότωσαν δεκάδες ενόπλων, εντόπισαν όπλα και απενεργοποίησαν ένοπλες υποδομές.

Ο ισραηλινός στρατός διέταξε τους κατοίκους 22 χωριών να τα εκκενώσουν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O στρατός του Ισραήλ διέταξε τους κατοίκους 22 χωριών στο Νότιο Λίβανο να εκκενώσουν περιοχές βορείως του ποταμού Αουάλι, σύμφωνα με μία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.