ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Γάζα: 73 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή (φωτο-βίντεο)

Πολλοί παρέμειναν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια

Γάζα: 73 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή (φωτο-βίντεο)

73 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μία μόνο ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σήμερα στη Γάζα, ενώ παράλληλα το Ισραήλ στόχευσε ένα «κέντρο διοίκησης» της Χεζμπολάχ, στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Η νυχτερινή επίθεση στη Γάζα έπληξε πολλά σπίτια και ένα πολυώροφο κτίριο κατοικιών στην Μπέιτ Λαχίγια, στο βόρειο τμήμα της περιοχής, ανακοίνωσαν οι αρχές, χαρακτηρίζοντάς την «σφαγή». Πολλοί άνθρωποι παρέμεναν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια στις 20 Οκτωβρίου.

Οι προσπάθειες διάσωσης παρεμποδίζονταν από τη διακοπή των επικοινωνιών και τα εμπόδια στους δρόμους στο βόρειο τμήμα του θύλακα, όπου η 16ήμερη ισραηλινή στρατιωτική πολιορκία έχει αποκόψει την πρόσβαση των κατοίκων σε τρόφιμα, νερό, φάρμακα και βασικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος hurriyetdailynews.com, ένας δημοσιογράφος δήλωσε ότι μεγάλα κομμάτια σκυροδέματος εμπόδιζαν το δρόμο προς τις βομβαρδισμένες περιοχές, καθιστώντας δύσκολη τη διενέργεια αποστολών διάσωσης από τους τραυματιοφορείς και τα μέλη της Παλαιστινιακής Πολιτικής Άμυνας στην Μπέιτ Λαχίγια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν περισσότερα θύματα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν γυναίκες και παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.