ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα – Τουλάχιστον 20 νεκροί

Οι ισραηλινές δυνάμεις «σφυροκοπούν» τη Γάζα

Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα – Τουλάχιστον 20 νεκροί

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Αλ Σίφα, στη Γάζα, αποκάλυψε σήμερα (10/11) το απόγευμα ότι περίπου 50 πτώματα έχουν μεταφερθεί εκεί μετά τον βομβαρδισμό, ενός νοσοκομείου στην Πόλη της Γάζας, όπου βρίσκονται πολλοί εκτοπισμένοι.

Νωρίτερα, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ο Μοχάμαντ Άμπου Σελμέγια έκανε λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς από ισραηλινό πλήγμα στο σχολείο Αλ Μπουράκ.

Το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Χαμάς ανακοίνωσε εξάλλου ότι «πολλά (ισραηλινά) άρματα) έχουν πάρει θέση σε απόσταση 200 μέτρων από το σχολείο Αλ Μπουράκ, στον δρόμο Αλ Νασρ και περικυκλώνουν τέσσερα νοσοκομεία της περιοχής».

Ένας νεκρός και 19 τραυματίες από πυρά στο νοσοκομείο Αλ Κοντς

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 19 τραυματίστηκαν από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων στο νοσοκομείο Αλ Κοντς της Γάζας, ανακοίνωσε η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση έκανε λόγο για Ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές που πυροβολούν το νοσοκομείο στην Πόλη της Γάζας, προσθέτοντας ότι «οι συγκρούσεις είναι βίαιες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή προσκείμενη στη Χαμάς, ανέφερε την Παρασκευή (10/11), σύμφωνα με το Reuters, ότι τουλάχιστον τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε δρόμο που χρησιμοποιείται από εκτοπισμένους Παλαιστινίους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.