ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γάζα: Νεκρά δέκα μέλη της ίδιας οικογένειας από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Χαν Γιούνις (βίντεο)

Μόνο ένα κοριτσάκι τριών μηνών επιβίωσε

Γάζα: Νεκρά δέκα μέλη της ίδιας οικογένειας από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Χαν Γιούνις (βίντεο)

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου Νάσερ της Χαν Γιούνις στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε πώς σκοτώθηκαν δέκα μέλη της ίδιας οικογένειας στο ανατολικό τμήμα της πόλης, μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό, αφήνοντας πίσω ζωντανό μόνο ένα κοριτσάκι τριών μηνών.

«Δέκα μέλη της οικογένειας Αμπού Χαγιά σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο Αμπασάν, στην ανατολική Χαν Γιούνις», δήλωσε ο εκπρόσωπος που δεν κατανομάσθηκε.

«Δεν υπάρχει παρά μία επιζώσα, ένα μωρό. Το κοριτσάκι, που ονομάζεται Ριμ, είναι τριών μηνών», πρόσθεσε δίνοντας τα ονόματα των δύο γονιών που σκοτώθηκαν μαζί με τους πέντε γιους και τις τρεις κόρες τους.

Τυλιγμένο με ένα μαύρο πανί, με το πρόσωπο γεμάτο τραύματα από θραύσματα, το μωρό προκάλεσε μεγάλη φόρτιση στο προαύλιο του νοσοκομείου Νάσερ που πλέον αποτελεί τόπο συνάντησης των οικογενειών που αναζητούν αγνοούμενο ή έρχονται μεταφέροντας τραυματία ή νεκρό.

«Αυτό το κοριτσάκι βγήκε από τα ερείπια. Ολόκληρη η οικογένειά της σκοτώθηκε. Και η μητέρα της. Ποιος θα την θηλάσει;», αναρωτιέται ο Ιμπραχίμ Μπαρμπάκ, κάτοικος του Χαν Γιούνις κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά του.

Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών, αυτόπτες μάρτυρες και ιατρικές πηγές αναφέρουν για σήμερα νέες αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις του ισραηλινού πυροβολικού, πολλές από τις οποίες είναι φονικές, σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισραηλινός Στρατός δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του AFP για σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.