ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Κίεβο επιχείρησε να πλήξει με drone το πυρηνικό εργοστάσιο του Κουρσκ αλλά καταρρίφθηκε από την ρωσική αεράμυνα

Ο πυρηνικός σταθμός του Κουρσκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους της Ρωσίας - Αν πληγεί θα έχουμε νέο «Τσέρνομπιλ» και Γ' ΠΠ

Το Κίεβο επιχείρησε να πλήξει με drone το πυρηνικό εργοστάσιο του Κουρσκ αλλά καταρρίφθηκε από την ρωσική αεράμυνα

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή μετέδωσε σήμερα ότι ένα drone από την Ουκρανία αποπειράθηκε να πλήξει τον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ στη Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας.

Το drone καταρρίφθηκε κοντά σε χώρο αποθήκευσης αναλωμένου πυρηνικού καυσίμου, πρόσθεσε το ρωσικό πρακτορείο.

Ο πυρηνικός σταθμός του Κουρσκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους της Ρωσίας.

Αν πληγεί θα έχουμε νέο «Τσέρνομπιλ» και Γ’ ΠΠ διότι απλούστατα η Ρωσία θα αναγκαστεί να απαντήσει άμεσα με τακτικά πυρηνικά όπλα.

Κάποιοι στις ΗΠΑ και στο Κίεβο δεν μπορούν να καταλάβουν ή τελικά το κάνουν και επίτηδες, ότι θέτουν ολόκληρο τον πλανήτη σε κίνδυνο ολικής καταστροφής.

Η Μόσχα καταδίκασε επισήμως, διά στόματος της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα, την απόπειρα των Ουκρανών να πλήξουν τον πυρηνικό σταθμό.

Η Ρωσίδα εκπρόσωπος χαρακτήρισε το περιστατικό πυρηνική τρομοκρατία και ζήτησε από την International Atomic Energy Agency (IAEA) να αναλάβει άμεσα δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.