ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ισπανία παρέδωσε στην Ουκρανία πυραύλους Patriot και άρματα μάχης Leopard

Πρόκειται για τη δεύτερη παράδοση τον τελευταίο μήνα

Η Ισπανία παρέδωσε στην Ουκρανία πυραύλους Patriot και άρματα μάχης Leopard

Η Ισπανία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων EFE, παρέδωσε στην Ουκρανία πυραύλους Patriot και άρματα μάχης Leopard.

Η παράδοση περιελάμβανε επίσης διάφορους τύπους πυρομαχικών, όπως βάσεις πυροβολικού των 155 mm, συστήματα αντι-drone, οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης και παρακολούθησης, καθώς και πυργίσκους με όπλα.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράδοση τον τελευταίο μήνα.

Η μεταφορά αυτού του στρατιωτικού εξοπλισμού καταδεικνύει τη συνεχή υποστήριξη της Ουκρανίας από τους δυτικούς συμμάχους στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης σύγκρουσης.

Η συμπερίληψη των πυραύλων Patriot και των αρμάτων μάχης Leopard θα ενισχύσει σημαντικά τις αμυντικές δυνατότητες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πάγωσαν την προμήθεια πυραύλων για το σύστημα αεράμυνας Patriot στους συμμάχους τους προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του Κιέβου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.