ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ισραηλινή αεροπορία ισοπέδωσε κτίριο στο Νότιο Λίβανο την ώρα που μιλούσε ο Χ.Νασράλα (βίντεο) 

Νεκρή οικογένεια από την Συρία

Η ισραηλινή αεροπορία ισοπέδωσε κτίριο στο Νότιο Λίβανο την ώρα που μιλούσε ο Χ.Νασράλα (βίντεο) 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ηγέτη της λιβανέζικης ένοπλης οργάνωσης Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, η ισραηλινή Αεροπορία επιτέθηκε σε κτίριο στην πόλη Shemaa.

Σύμφωνα με αναφορές από τον Λίβανο, Σύροι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής.

Χ.Νασράλα: «Ο πόλεμος με το Ισραήλ εισήλθε σε νέα φάση»

Ο ηγέτης της λιβανέζικης ένοπλης οργάνωσης Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα ξεκαθάρισε ότι ο πόλεμος με το Ισραήλ εισήλθε σε νέα φάση.

Μάλιστα δήλωσε ότι η οργάνωση θα απαντήσει σίγουρα στη δολοφονία ενός ανώτατου διοικητή της Χεζμπολάχ από ισραηλινή επίθεση.

Ο Νασράλα επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η οργάνωση δεν ευθύνεται για την φονική επίθεση με ρουκέτα το Σάββατο που οδήγησε στον θάνατο παιδιών στα κατεχόμενα και προσαρτημένα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν. Όπως είπε η Χεζμπολάχ θα παραδεχόταν αν έκανε λάθος και σκότωνε αμάχους.

Ο ηγέτης της σιιτικής οργάνωσης μίλησε για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια αλλά και τον θάνατο του διοικητή της σιιτικής οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα το βράδυ της Τρίτης σε νότιο προάστιο της Βηρυτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ κατηγόρησε τον Σουκρ για την επίθεση που σκότωσε 12 παιδιά κι εφήβους το Σάββατο στη Ματζντάλ Σαμς, πόλη Δρούζων στο κατεχόμενο και προσαρτημένο Γκολάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.