ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Η πρώτη φωτογραφία από το πλήγμα της Χεζμπολάχ με drone στο σπίτι του Μ.Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και η σύζυγός του δεν ήταν στην Καισάρεια την ώρα της επίθεσης και έτσι δεν υπήρχαν απώλειες

Η πρώτη φωτογραφία από το πλήγμα της Χεζμπολάχ με drone στο σπίτι του Μ.Νετανιάχου

Το απόγευμα του Σαββάτου (19/10) ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από το πλήγμα της Χεζμπολάχ στην κατοικία του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, στην Καισάρεια.

Οι ζημιές στο σπίτι από το χτύπημα με drone ιρανικής κατασκευής, που προκάλεσε τα άμεσα αντίποινα του Ισραήλ στη Βηρυτό, είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και η σύζυγός του δεν ήταν στην Καισάρεια την ώρα της επίθεσης και έτσι δεν υπήρχαν απώλειες.

Ωστόσο, αυτή είναι η δεύτερη φορά που το πανίσχυρο σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ «πιάστηκε στον ύπνο».

Σύμφωνα με αναφορές, ένα ισραηλινό ελικόπτερο Apache εντόπισε, αλλά δεν κατάφερε να αναχαιτίσει το drone της Χεζμπολάχ πάνω από την Άκο και έτσι αυτό κατάφερε να συνεχίσει μέχρι την Καισάρεια.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, δεν ακούστηκαν σειρήνες στην Καισάρεια.

Σύμφωνα με τις IDF, άλλα δύο drones αναχαιτίστηκαν, ενώ ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στη Σάφεντ, στην Τιβέρια και στη Χάιφα.

Ο Στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι λόγω του περιστατικού, προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν επίσης στην Γκλιλότ, βόρεια του Τελ Αβίβ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.