ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ρωσική αεροπορία απέκοψε το Ποκρόβσκ από το Μίρονγκραντ: Χωρίς ρεύμα η πόλη

Κοντά στο αποκλεισμό της η κομβική πόλη

Η ρωσική αεροπορία απέκοψε το Ποκρόβσκ από το Μίρονγκραντ: Χωρίς ρεύμα η πόλη

Ο ρωσικός στρατός εκτέλεσε πλήγμα ακριβείας σε μια σημαντική αρτηρία μεταφοράς των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση του Ποκρόφσκ. Η υπερυψωμένη διάβαση Mirnogradsky που συνδέει το Μίρnογκραντ και το Ποκρόφσκ καταστράφηκε.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ένα τμήμα της γέφυρας κατέρρευσε και ο αυτοκινητόδρομος T0504 στο τμήμα Ποκρόφσκ-Μίρnογκραντ είναι πλέον κλειστός για την κυκλοφορία.

Αυτή η γέφυρα έπαιξε βασικό ρόλο στην επιμελητεία των ουκρανικών μονάδων, παρέχοντας επικοινωνία μεταξύ των οικισμών του Μίρnογκραντ και του Ποκρόφσκ.

Παρά το γεγονός ότι ο αποκλεισμός των μεταφορών δεν έχει ολοκληρωθεί, η καταστροφή της γέφυρας περιπλέκει σημαντικά τον ανεφοδιασμό και την κίνηση των ουκρανικών δυνάμεων προς αυτή την κατεύθυνση, αποδυναμώνοντας τις υλικοτεχνικές τους δυνατότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σύμφωνα με ουκρανική ιστοσελίδα έχει διακοπεί και η παροχή νερού στην σχεδόν πολιορκημένη πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.