ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ι.Χανίγια για τον θάνατο των συγγενών του στη Γάζα: «Το Ισραήλ ζει με ψευδαισθήσεις – Δεν αλλάζει η θέση μας»

Ο επικεφαλής της Χαμάς είπε ότι κάθε άνθρωπος που σκοτώνεται στη Λωρίδα της Γάζας είναι για εκείνον μέλος της οικογένειάς του

Ι.Χανίγια για τον θάνατο των συγγενών του στη Γάζα: «Το Ισραήλ ζει με ψευδαισθήσεις – Δεν αλλάζει η θέση μας»

Ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, με αφορμή τα πλήγματα των Ισραηλινών στη Γάζα, από τα οποία σκοτώθηκαν 10 συγγενείς του, μεταξύ των οποίων μία από τις αδελφές του, δήλωσε ότι  «Αν το Ισραήλ νομίζει ότι η βλάβη των μελών της οικογένειάς μου θα αλλάξει τη θέση μου και την αντίσταση στην κατοχή, τότε έχει ψευδαισθήσεις».

Ο επικεφαλής της Χαμάς πρόσθεσε ότι κάθε άνθρωπος που σκοτώνεται στη Λωρίδα της Γάζας είναι για εκείνον μέλος της οικογένειάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων, ο Χανίγια δήλωσε ότι «η Χαμάς έδειξε μεγάλη ευελιξία και συμφώνησε σε όλες τις προτάσεις για κατάπαυση του πυρός υπό τον όρο να τερματιστεί ο πόλεμος και να αποσυρθεί το Ισραήλ από τη Λωρίδα. Εμμένουμε στις αρχές μας και οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει πλήρη κατάπαυση του πυρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.