ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Η Χεζμπολάχ δεν εγκαταλείπει το χωριό που οι Ισραηλινοί ύψωσαν την σημαία: Νέα αντεπίθεση με μπαράζ πυραύλων

Μάχες σε όλη την συνοριακή γραμμή

Η Χεζμπολάχ δεν εγκαταλείπει το χωριό που οι Ισραηλινοί ύψωσαν την σημαία: Νέα αντεπίθεση με μπαράζ πυραύλων

Η Χεζμπολάχ υποστήριξε σήμερα ότι οι μαχητές της απώθησαν Ισραηλινούς στρατιώτες σε συγκρούσεις κατά μήκος των συνόρων του Λιβάνου με το Ισραήλ.

Η οργάνωση ανέφερε πως εξαπέλυσε ομοβροντίες ρουκετών κατά Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στο χωριό Λαμπουνέχ στο δυτικό τμήμα της μεθορίου, κοντά στις ακτές της Μεσογείου και κατάφεραν να τους απωθήσουν.

Ανατολικότερα, ανέφερε πως επιτέθηκε σε Ισραηλινούς στρατιώτες στο χωριό Μαρούν ελ Ρας και εξαπέλυσε μπαράζ πυραύλων σε ισραηλινές δυνάμεις που προωθούνταν προς τα δίδυμα συνοριακά χωριά Μαΐς αλ-Τζάμπαλ και Μουχαϊμπίμπ.

Ο ισραηλινός στρατός υποστήριξε χθες ότι το χωριό Μαρούν ελ Ρας πέρασε στον έλεγχό του, αφού εξουδετέρωσε τους μαχητές της Χεζμπολάχ που επειχειρούσαν εκεί. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν πλάνα στα social media με την σημαία του Ισραήλ να κυματίζει σε ένα ύψωμα του χωριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.