ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Χεζμπολάχ κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Όποιος δέχεται επίθεση, έχει δικαίωμα να αντεπιτεθεί»

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό - Νεκρός διοικητής μονάδας ρουκετών και πυραύλων

Η Χεζμπολάχ κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Όποιος δέχεται επίθεση, έχει δικαίωμα να αντεπιτεθεί»

Η κατάσταση στον Λίβανο δείχνει να εκτροχιάζεται καθώς η σιιτική παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι κηρύττει τον πόλεμο στο Τελ Αβίβ, τονίζοντας ότι «αυτοί που δέχονται επίθεση, δικαιούνται να αντεπιτεθούν», λίγα λεπτά μετά τη σημερινή αεροπορική επιδρομή των IDF, η οποία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είχε στόχο τον Talal Hamiyah, υπεύθυνο των πυραυλικών συστημάτων της Χεζμπολάχ.

Δύο λιβανικές πηγές ασφαλείας δήλωσαν στο Reuters, ότι ένας ανώτατος διοικητής της Χεζμπολάχ, επικεφαλής της μονάδας ρουκετών και πυραύλων της σιιτικής οργάνωσης, σκοτώθηκε σε μια ισραηλινή επιδρομή σήμερα με στόχο πολυκατοικία στη Βηρυτό. 

Ο διοικητής της μονάδας της Χεζμπολάχ ονομάζεται Ιμπραχίμ Κουμπάϊσι, σύμφωνα με τις πηγές στη συνοικία Ghobeiry, στα νότια προάστια της λιβανέζικης πρωτεύουσας.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από ένα πλήγμα που εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι το Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο της Υγείας του Λιβάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό, ανακοίνωσε νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.