ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Χεζμπολάχ ζητά εκκένωση 25 οικισμών στο βόρειο Ισραήλ γιατί «θα κτυπηθούν»! (βίντεο)

Νωρίτερα, οι IDF ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Χεζμπολάχ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Χεζμπολάχ ζητά εκκένωση 25 οικισμών στο βόρειο Ισραήλ γιατί «θα κτυπηθούν»! (βίντεο)

Η Χεζμπολάχ με βίντεο που δημοσίευσε σήμερα Σάββατο (26/10) ζητάει την εκκένωση αμάχων από 25 οικισμούς στο βόρειο Ισραήλ.

Ειδικότερα, κατηγορεί τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) ότι χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους οικισμούς, για να πραγματοποιούν χερσαίες επιδρομές στο νότιο Λίβανο.

Η σιιτική φιλοϊρανική οργάνωση αναφέρει χαρακτηριστικά στην προειδοποίηση ότι: «Προς όλους τους κατοίκους των οικισμών που αναφέρονται στην παρούσα δήλωση. Σας ζητείται να εκκενώσετε αμέσως. Οι οικισμοί σας έχουν γίνει τόπος ανάπτυξης και εγκατάστασης για τις στρατιωτικές δυνάμεις του εχθρού που επιτίθενται στον Λίβανο».

Στη συνέχεια, η Χεζμπολάχ ισχυρίζεται ότι οι οικισμοί αυτοί είναι νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι για τις αεροπορικές και πυραυλικές δυνάμεις της.

Νωρίτερα, οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Χεζμπολάχ, η οποία μάλιστα εκτόξευσε περισσότερες από 80 ρουκέτες και έπληξε το κέντρο πληροφοριών του ισραηλινού Στρατού Meisha και την αεροπορική βάση στην περιοχή Τελ Νοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.