ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

IDF: Αιχμαλώτισαν και ανακρίνουν 10 μέλη της Χεζμπολάχ

Τέσσερις ανήκουν στις δυνάμεις της ομάδας Radwan

IDF: Αιχμαλώτισαν και ανακρίνουν 10 μέλη της Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ έχει αιχμαλωτίσει δέκα μέλη της Χεζμπολάχ, από την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων στο νότιο Λίβανο στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε σήμερα πηγή στο «Sky News Arabia».

Η ίδια πηγή εξήγησε ότι μεταξύ των αιχμαλώτων της Χεζμπολάχ, υπάρχουν τέσσερις που ανήκουν στις δυνάμεις της ομάδας Radwan, συμπεριλαμβανομένου ενός διοικητή πεδίου. Οι συγκεκριμένοι ανακρίνονται επί του παρόντος από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Οι IDF δήλωσαν ότι οι δυνάμεις της Ταξιαρχίας Γκολάνι σκότωσαν δεκάδες πράκτορες της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο χθες, εντόπισαν δύο αποθήκες γεμάτες με όπλα, συμπεριλαμβανομένων οβίδων, όλμων, πυραύλων και αντιαρματικών κατευθυνόμενων πυραύλων, που βρίσκονταν σε μη στρατιωτικό περιβάλλον και βρήκαν εισόδους σε τέσσερα φρεάτια που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες για καταφύγιο και αποθήκευση όπλων.

Επιπλέον, σημείωσαν ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις δραστηριότητές τους, οι στρατιώτες εντόπισαν τρομοκράτες οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον τους έναν αντιαρματικό πύραυλο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ «απάντησε» στο συγκεκριμένο χτύπημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
idf_tunnel
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.