ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: «Αν το Ισραήλ μας κηρύξει πόλεμο, η απάντηση θα είναι πρωτόγνωρη»

Aπέτισε επίσης φόρο τιμής στα δεκάδες θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης στην πόλη Κερμάν του Ιράν

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: «Αν το Ισραήλ μας κηρύξει πόλεμο, η απάντηση θα είναι πρωτόγνωρη»

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου έστειλε μήνυμα προς το Ισραήλ ότι δεν πρόκειται να επιτύχει τους στόχους του στον πόλεμο με τη Χαμάς.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την έναρξη των στρατιωτικών του επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, το Ισραήλ δεν έχει καταγράψει καμία στρατηγικής σημασίας επιτυχία, ισχυρίστηκε ο σεΐχης Χασάν Νασράλα.

«Χθες το βράδυ, επιχείρησαν να παρουσιάσουν μια εικόνα νίκης, με την ύπουλη δολοφονία του σεΐχη Σάλεχ αλ Αρούρι. Αλλά πού τη βλέπετε στη Γάζα;» είπε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.

Ο σεΐχης Χασάν Νασράλα απέτισε φόρο τιμής στον Σάλεχ αλ Αρούρι και τους συντρόφους του οι οποίοι δολοφονήθηκαν χθες Τρίτη στη Βηρυτό, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στον ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια.

Aπέτισε επίσης φόρο τιμής στα δεκάδες θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης στην πόλη Κερμάν του Ιράν, κοντά στον τάφο του στρατηγού Κάσεμ Σουλεϊμανί – του επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων των Φρουρών της Επανάστασης, ο οποίος δολοφονήθηκε από αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος το 2020 στη Βαγδάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνδέοντας τα θύματα ισραηλινών και αμερικανικών επιθέσεων σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Ιράκ και Υεμένη, υποστήριξε ότι «το αίμα σας, οι θυσίες σας, και όσα έχετε υπομείνει» δεν θα είναι μάταια και θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.