ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιρακινοί Σιίτες αποκάλυψαν νέο πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς: «Με αυτόν κτυπήσαμε σήμερα βάσεις των ΗΠΑ σε Συρία και Ιράκ»

Πρόκειται για τον πύραυλο «Aqsa 1» - H ανακοίνωση της «Ισλαμικής Αντίστασης»

Ιρακινοί Σιίτες αποκάλυψαν νέο πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς: «Με αυτόν κτυπήσαμε σήμερα βάσεις των ΗΠΑ σε Συρία και Ιράκ»

Η οργάνωση «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ» παρουσίασε τη Δευτέρα (6/11) το νέο της πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς, «Aqsa 1» και ανακοίνωσε ότι με αυτόν κτύπησε αμερικανικές βάσεις σε Ιράκ και Συρία, αν συνεχιστούν οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα. 

Από την έναρξη του πολέμου της Χαμάς με το Ισραήλ έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις, είτε με ρουκέτες, είτε με UAV, κατά των αμερικανικών βάσεων.

Η ανακοίνωση της «Ισλαμικής Αντίστασης στο Ιράκ» αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της απάντησης στα εγκλήματα της σιωνιστικής κατοχής στην επίθεσή της κατά της Γάζας υπό αμερικανική καθοδήγηση και διαχείριση, η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ αποκάλυψε, σήμερα, Δευτέρα, για πρώτη φορά, ότι ένας πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς του μοντέλου “Aqsa 1” τέθηκε σε λειτουργία, καθώς εκτοξεύτηκε για να στοχεύσει τις αμερικανικές βάσεις κατοχής στο Ιράκ και τη Συρία σε ορισμένες περιοχές».

Μάλιστα η οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από τα κτυπήματα στις αμερικανικές βάσεις.

Tην ίδια ώρα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι σκοτώθηκαν συνολικά 45 Αμερικανοί στρατιώτες από τις πρόσφατες επιθέσεις σε Συρία και Ιράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.