ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι να αντεπιτεθούμε στο Ισραήλ» – Β.Πούτιν: «Η σφαγή στην Γάζα γίνεται για να πλουτίζουν οι “οπλάδες” των ΗΠΑ»

Οι Ιρανοί διατείνονται ότι υπάρχει νέα ηγεσία στην Χεζμπολάχ

Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι να αντεπιτεθούμε στο Ισραήλ» – Β.Πούτιν: «Η σφαγή στην Γάζα γίνεται για να πλουτίζουν οι “οπλάδες” των ΗΠΑ»

Το Ιράν διακηρύσσει ότι είναι έτοιμο «να αντεπιτεθεί ακαριαία με χιλιάδες πυραύλους και ρουκέτες στο Ισραήλ» 48 ώρες πριν την συνάντηση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν με τον Ιρανό θρησκευτικό ηγέτη Αγιατολάχ Χαμενεΐ στο Καζακστάν και τις ΗΠΑ να δηλώνουν ότι «Τους ανησυχεί η εμβάθυνση της σχέσης της Ρωσίας με έναν αναγνωρισμένο ταραχοποιό όπως το Ιράν».

Όλα αυτά αμέσως μετά την σφοδρή δήλωση κατά των ΗΠΑ του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν για το τι συμβαίνει στην Λωρίδα της Γάζας:

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τα τρομερά γεγονότα που συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας. Όταν κοιτάς νεκρά παιδιά, το πώς υποφέρουν οι γυναίκες, οι ηλικιωμένοι. Φυσικά σφίγγονται γροθιές και σου έρχονται δάκρυα στα μάτια.

Η αντίδραση της Ουάσιγκτον δεν είναι σφίγγοντας γροθιές από θυμό ή δάκρυα, η αντίδρασή της είναι να στείλουν περισσότερα όπλα για να συνεχίσουν τη σφαγή για το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα τους για να αποκομίσει περισσότερα κέρδη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.