ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δημοσιογράφων στη Γάζα»

«Η Χαμάς σκόπιμα τοποθετεί στρατιωτικές επιχειρήσεις κοντά σε δημοσιογράφους και αμάχους»

Ισραήλ: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δημοσιογράφων στη Γάζα»

Δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δημοσιογράφων που εργάζονται στη Λωρίδα της Γάζας ο Στρατός του Ισραήλ, μετά από επικοινωνία που είχε με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και AFP.

Τα δύο πρακτορεία ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι οι δημοσιογράφοι τους στη Γάζα δεν θα γίνουν στόχος ισραηλινών επιδρομών.

Η απάντηση των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ήταν ότι «στοχεύουν όλες τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Χαμάς σε όλη τη Γάζα», ενώ πρόσθεσαν ότι «η Χαμάς σκόπιμα τοποθετεί στρατιωτικές επιχειρήσεις κοντά σε δημοσιογράφους και αμάχους».

Επισήμαναν ακόμη ότι τα υψηλής έντασης πλήγματα κατά της Χαμάς θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές στα γύρω κτίρια και ότι οι πύραυλοι της Χαμάς θα μπορούσαν να εκπυρσοκροτήσουν και να σκοτώσουν ανθρώπους μέσα στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των υπαλλήλων σας και σας προτρέπουμε έντονα να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά τους», κατέληγε η επιστολή των ισραηλινών δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.