ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Στο Κατάρ ο επικεφαλής της Μοσάντ – Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες για τη συμφωνία με τη Χαμάς»

Αμερικανοί αξιωματούχοι βρίσκονται στο Κατάρ για να εξασφαλίσουν την επιτυχή εφαρμογή της συμφωνίας

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Στο Κατάρ ο επικεφαλής της Μοσάντ – Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες για τη συμφωνία με τη Χαμάς»

Τα ισραηλινά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι «ο επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ, Ντέιβιντ Μπαρνέα, έφτασε στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, την Τετάρτη για να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για τους ομήρους».

Τις τελευταίες ημέρες, ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι βρίσκονται επίσης στο Κατάρ, οι οποίοι εργάζονται για να εξασφαλίσουν την επιτυχή εφαρμογή της συμφωνίας.

Ο Μπαρνέα αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Κατάρ Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν μπιν Τζασίμ Αλ Θάνι για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας για τους ομήρους που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή αύριο Πέμπτη το πρωί.

«Το ταξίδι (σ.σ του επικεφαλής της Μοσάντ) καταδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που το Ισραήλ θέλει να επιλύσει, παρόλο που οι (εμπλεκόμες) πλευρές έχουν επισήμως εγκρίνει τη συμφωνία» σχολιάζει ο ισραηλινός ειδησεογραφικός ιστότοπος Walla.

Ερωτήματα προφανώς παραμένουν σχετικά με τον μηχανισμό μέσω του οποίου θα απελευθερωθούν οι όμηροι, καθώς και την έναρξη της ώρας κατάπαυσης του πυρός. Η Χαμάς έχει ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, ενώ το Ισραήλ δεν έχει ακόμη διευκρινίσει την ώρα.

Ένας Ισραηλινός αξιωματούχος επιβεβαίωσε την ώρα έναρξης στις 10 π.μ. στο CNN, αλλά ένας άλλος διευκρίνισε στο Walla ότι «θα οριστικοποιηθεί μόνο στη συνάντηση του Μπαρνέα στη Ντόχα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαρνέα θα συνοδεύεται από τον Νιτζάν Άλον, ο οποίος διατηρεί το χαρτοφυλάκιο για τους ομήρους για τους IDF.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.