ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις: «Βρήκαμε τεράστια αποθήκη με στρατιωτικό εξοπλισμό της Χαμάς στη Γάζα»

Έχουν περικυκλώσει σπίτι στη Χαν Γιουνίς που ανήκει στον αρχηγό της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ

Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις: «Βρήκαμε τεράστια αποθήκη με στρατιωτικό εξοπλισμό της Χαμάς στη Γάζα»

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), ανακοίνωσαν, ότι βρήκαν τεράστια αποθήκη όπλων κοντά σε κλινική και σχολείο με εκατοντάδες ρουκέτες και εκτοξευτές, πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και εκρηκτικούς μηχανισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. 

Η αποθήκη περιείχε εκατοντάδες πυραύλους και εκτοξευτές RPG διαφόρων τύπων, δεκάδες αντιαρματικούς πυραύλους, δεκάδες εκρηκτικούς μηχανισμούς, πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς με στόχο το κεντρικό Ισραήλ, δεκάδες χειροβομβίδες και UAV.

Τα όπλα που κατασχέθηκαν από τους στρατιώτες κάποια καταστράφηκαν επί τόπου και κάποια στάλθηκαν για περαιτέρω έρευνα.

Παράλληλα, το Al Arabiya αναφέρει ότι οι IDF Ισραήλ έχουν περικυκλώσει σπίτι στη Χαν Γιουνίς που ανήκει στον αρχηγό της Χαμάς στη Γάζα, Γιαχία Σινουάρ.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Σινουάρ βρίσκεται στο κτίριο.

Το κανάλι με έδρα τη Σαουδική Αραβία αναφέρει ότι ισραηλινά στρατεύματα έχουν περικυκλώσει το κτίριο από χθες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ έχει διαμηνύσει ότι ο Σινουάρ είναι «ένας νεκρός που περπατά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.