ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ισραηλινή αντιπροσωπεία υπό τον αρχηγό της Μοσάντ θα μεταβεί στο Κατάρ για διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

Θα συζητήσουν τις διάφορες επιλογές για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς

Ισραηλινή αντιπροσωπεία υπό τον αρχηγό της Μοσάντ θα μεταβεί στο Κατάρ για διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

Ο επικεφαλής της Μοσάντ, Ντέιβιντ Μπαρνέα θα ταξιδέψει στη Ντόχα την Κυριακή για να συναντηθεί με τον επικεφαλής της CIA Μπιλ Μπερνς και τον πρωθυπουργό του Κατάρ σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι, όπως επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Κατά τη συνάντηση, τα μέρη θα συζητήσουν τις διάφορες επιλογές για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις» αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν βρίσκεται στη Ντόχα εν μέσω προσπαθειών για την επανεκκίνηση των αδιέξοδων συνομιλιών για την εξασφάλιση μιας συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Οικογένειες ομήρων καλούν τον Νετανιάχου και τη Χαμάς να καταλήξουν σε συμφωνία

Την ίδια ώρα, το Φόρουμ των Οικογενειών, η κυριότερη οργάνωση συγγενών ομήρων που κρατούνται στη Γάζα, απηύθυνε σήμερα έκκληση στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να καταλήξει σε μία συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητάμε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ να δώσει στην ομάδα των διαπραγματευτών κάθε εξουσία προκειμένου να καταλήξουν σε αυτήν τη συμφωνία. Ο χρόνος πιέζει για τους ομήρους», επισήμανε σε ένα δελτίο Τύπου το Φόρουμ, παροτρύνοντας «τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να ασκήσουν τη μέγιστη πίεση στη Χαμάς, ώστε να αποδεχθεί αυτήν τη συμφωνία και να βάλει τέλος στην ανθρωπιστική καταστροφή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.