ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ισραηλινή όμηρος χειρουργήθηκε στη Γάζα χωρίς αναισθησία

Πέρασε 54 ημέρες αιχμάλωτη στον παλαιστινιακό θύλακα

Ισραηλινή όμηρος χειρουργήθηκε στη Γάζα χωρίς αναισθησία

Μια όμηρος που απήχθη από το φεστιβάλ Supernova στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου, λέει ότι ήταν επί τρεις μέρες σε νοσοκομείο της Γάζας τραυματισμένη, με το χέρι της δεμένο σε ένα κομμάτι πλαστικό, αφού είχε πυροβοληθεί.

Σε ένα βίντεο προεπισκόπησης από μία συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί στο κανάλι 12 του Ισραήλ σήμερα το απόγευμα (29.12), η Mία Σεμ 21 ετών, λέει ότι αφότου έφτασε στη Γάζα, πέρασε τρεις ημέρες ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου πριν τη μεταφέρουν σε χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση χωρίς αναισθητικό ή παυσίπονο.

«Είδα τον χειρουργό, δεν είδα το πρόσωπό του», λέει. «Με κοίταξε και είπε «Δεν θα πας ζωντανή στο σπίτι σου». Η Σεμ πρόσθεσε ότι ένιωθε «σαν ζώο σε σαφάρι».

Απελευθερώθηκε από την αιχμαλωσία στη Γάζα την τελευταία ημέρα μιας εβδομαδιαίας κατάπαυσης του πυρός στις 30 Νοεμβρίου Νοεμβρίου, ενώ εκατοντάδες όμηροι εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς.

Πέρασε 54 ημέρες αιχμάλωτη στον παλαιστινιακό θύλακα, αφού πυροβολήθηκε και την πήραν όμηρο στη σφαγή του φεστιβάλ Nova στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Στην πρώτη συνέντευξη μετά την απελευθέρωσή της, δήλωσε στο ισραηλινό κανάλι Channel 13 πως: «Ήθελα να προβάλω την πραγματική κατάσταση για τους ανθρώπους που ζουν στη Γάζα, ποιοι πραγματικά είναι και για όσα έχω περάσει εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι οικογένειες υπό το καθεστώς της Χαμάς, ξέρετε. Συνειδητοποίησα ότι έμενα με μια οικογένεια. Και μετά αρχίζω να κάνω ερωτήσεις στον εαυτό μου… γιατί μένω με μια οικογένεια; Γιατί υπάρχουν παιδιά εδώ; Γιατί είναι μια γυναίκα εδώ;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.