ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ: «Δεν είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε χερσαία εισβολή στον Λίβανο»

«Προτιμούμε μια διπλωματική λύση» είπε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ

Ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ: «Δεν είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε χερσαία εισβολή στον Λίβανο»

Ο Ισραηλινός πρεσβευτής του ΟΗΕ, ξεκαθάρισε ότι η χώρα του δεν είναι πρόθυμη να ξεκινήσει χερσαία εισβολή οπουδήποτε. 

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ δηλώνει ότι η χώρα του είναι ανοιχτή σε ιδέες για την αποκλιμάκωση της σύγκρουσης στον Λίβανο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

«Δεν είμαστε πρόθυμοι να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε χερσαία εισβολή οπουδήποτε», τόνισε.

«Προτιμούμε μια διπλωματική λύση», πρόσθεσε.

Μήνυμα Νετανιάχου: Ο στρατός θα συνεχίσει να χτυπά τη Χεζμπολάχ

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ο στρατός θα εξακολουθήσει να πλήττει τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο, ενώ οι ανταλλαγές πυρών στα σύνορα συνεχίζονται.

«Θα συνεχίσουμε να πλήττουμε τη Χεζμπολάχ. Και λέω στον λαό του Λιβάνου: ο πόλεμός μας δεν στρέφεται εναντίον σας, είναι κατά της Χεζμπολάχ» είπε ο Νετανιάχου σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του.

Η Χεζμπολάχ λέει ότι εκτόξευσε 90 ρουκέτες εναντίον στρατιωτικής βάσης στο βόρειο Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε επίθεση με περίπου 90 ρουκέτες εναντίον στρατιωτικής βάσης στην περιοχή Σάφεντ (ή Τσβατ) στο βόρειο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για την υπεράσπιση του Λιβάνου και του λαού του», μαχητές της Χεζμπολάχ εξαπέλυσαν επίθεση με 90 ρουκέτες εναντίον της βάσης «Ντάντο», κοντά στο Σάφεντ του βόρειου Ισραήλ, όπου βρίσκεται το αρχηγείο της Βόρειας Διοίκησης του ισραηλινού στρατού, ανέφερε ο στρατιωτικός βραχίονας του φιλοϊρανικού κινήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.