ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινός Στρατός: «Δεν σχεδιάζουμε χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο – Θα περιοριστούμε σε αεροπορικές επιδρομές»

Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου έκανε γνωστό πως συνολικά έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 182 άτομα

Ισραηλινός Στρατός: «Δεν σχεδιάζουμε χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο – Θα περιοριστούμε σε αεροπορικές επιδρομές»

Αξιωματούχος των IDF δήλωσε ότι το Ισραήλ επικεντρώνεται επί του παρόντος μόνο σε αεροπορικές επιδρομές και ότι δεν σχεδιάζει να εισέλθει στο Λίβανο από το έδαφος στο εγγύς μέλλον. 

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε ενισχυθεί το σενάριο χερσαίας επιχείρησης των Ισραηλινών στον Λίβανο, προκειμένου να περιορίσουν την ικανότητα της Χεζμπολάχ να συνεχίσει να επιτίθεται σε ισραηλινό έδαφος.

Στο μεταξύ, μετά τις προειδοποιήσεις των IDF στους κατοίκους στο νότιο Λίβανο να ξεκινήσουν τις εκκενώσεις, καθώς επίκεινται επιθέσεις στην κοιλάδα Μπεκάα, το λιβανέζικο κανάλι «Al-Mayadeen» που πρόσκειται στη Χεζμπολάχ μετέδωσε ότι το Ισραήλ επιτέθηκε ήδη σε τρία χωριά. Ήδη πάντως, κυκλοφορούν εικόνες με αυξημένη κίνηση σε περιοχές του Λιβάνου και τους κατοίκους να επιχειρούν να προσεγγίσουν ασφαλέστερες περιοχές.

Επιπλέον, ο υπουργός Παιδείας του Λιβάνου, Αμπάς Χαλάμπι δήλωσε σήμερα ότι τα σχολεία στις περιοχές της χώρας που είναι στόχος ισραηλινών πληγμάτων θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο.

Σε άλλη ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου έκανε γνωστό πως συνολικά έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 182 άτομα και έχουν τραυματιστεί άλλα 727 από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στα νότια της χώρας. Μεταξύ των θυμάτων, βρίσκονται γυναίκες, παιδιά και ιατρικό προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, εταιρεία τηλεπικοινωνιών στο Λίβανο, έκανε γνωστό πως το Ισραήλ προχώρησε σε περισσότερες από 80.000 τηλεφωνικές κλήσεις καλώντας τους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.