ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινός Στρατός: Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε πάνω από 130 ρουκέτες προς το Ισραήλ σε λιγότερο από 12 ώρες (βίντεο)

Ο Στρατός του Ισραήλ εξουδετέρωσε τον διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ

Ισραηλινός Στρατός: Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε πάνω από 130 ρουκέτες προς το Ισραήλ σε λιγότερο από 12 ώρες (βίντεο)

Ο ισραηλινός Στρατός, ανακοίνωσε πώς η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε 135 πυραύλους προς το Ισραήλ, από τις 6 το πρωί μέχρι τώρα.

Σημειώνεται, δε, ότι συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εμπλοκή της Χεζμπολάχ στη νέα κρίση με το Ισραήλ.

Ο Στρατός του Ισραήλ εξουδετέρωσε τον διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξουδετέρωσαν τον Σουχαίλ Χουσεϊν Χουσεϊνί, τον διοικητή του αρχηγείου της Χεζμπολάχ σε έναν βομβαρδισμό στην περιοχή της Βηρυτού, ανέφεραν νωρίτερα με ανακοίνωσή τους.

Ο Χουσεϊνί ήταν επικεφαλής του αρχηγείου υλικοτεχνικής υποστήριξης και ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά όπλων από το Ιράν και τη διανομή των όπλων στις διάφορες μονάδες της Χεζμπολάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χουσεϊνί «συμμετείχε επίσης στον προϋπολογισμό και τη λογική διαχείριση των πιο ευαίσθητων έργων της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρησιακού σχεδίου για τον πόλεμο», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.