ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραηλινός Στρατός: «Οι άνδρες 16 έως 40 ετών να συγκεντρωθούν στο προαύλιο του νοσοκομείου Αλ Σίφα»

Οι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα για να αναγκάσουν όσους παρέμεναν μέσα να βγουν έξω

Ισραηλινός Στρατός: «Οι άνδρες 16 έως 40 ετών να συγκεντρωθούν στο προαύλιο του νοσοκομείου Αλ Σίφα»

Ο ισραηλινός Στρατός, σύμφωνα με το BBC που επικαλείται δημοσιογράφο που βρίσκεται στο Αλ Σίφα, έδωσε μέσα από τα μεγάφωνα εντολή οι άνδρες 16 έως 40 ετών να συγκεντρωθούν στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Νωρίτερα το Al Jazeera μετέδωσε επίσης ότι δόθηκε εντολή οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιου να συγκεντρωθούν στο προαύλιο.

Ο δημοσιογράφος είπε στο BBC ότι οι στρατιώτες του IDF ζήτησαν από τα μεγάφωνα από όλους τους άνδρες ηλικίας 16 έως 40 ετών να εγκαταλείψουν τα κτίρια του νοσοκομείου, εκτός από το χειρουργικό τμήμα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, και να πάνε στην αυλή του νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ώρας, είπε ότι οι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα για να αναγκάσουν όσους παρέμεναν μέσα να βγουν έξω.

Είπε επίσης ότι έχουν εγκαταστήσει μια συσκευή σάρωσης και ανίχνευσης και ζήτησαν από τους άνδρες να περάσουν από αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το BBC δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τους ισχυρισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.