ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιταλία: Το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους (φώτο)

«Τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Άμυνας θα αποστείλει νέα ανθρωπιστική βοήθεια»

Ιταλία: Το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους (φώτο)

Ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (30/10), ότι ιταλικό στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια από την Ιταλία στους Παλαιστινίους.

Η πτήση, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο, το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών και τον ΟΗΕ, προσγειώθηκε στην Αίγυπτο, απ’ όπου οι βοήθειες θα φτάσουν στην Γάζα, από το πέρασμα της Ράφα.

Ο Κροζέτο πρόσθεσε ότι εδώ και αρκετές ημέρες πλοία του ιταλικού Ναυτικού είναι έτοιμα να μεταφέρουν και άλλη βοήθεια «όταν οι συνθήκες ασφαλείας το επιτρέψουν, με στόχο την ανθρωπιστική στήριξη του πληθυσμού που έχει υποστεί τις συνέπειες της ένοπλης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή».

Τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Άμυνας θα αποστείλει νέα ανθρωπιστική βοήθεια, πρόσθεσε.

Ακόμη υπογράμμισε ότι «πρέπει να γίνει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην Χαμάς -η οποία στοχεύει στην καταστροφή του κράτους του Ισραήλ- και στην παρούσα και μελλοντική μοίρα του παλαιστινιακού λαού, ο οποίος έχει υποστεί ένα βαρύτατο δράμα και πένθος χωρίς να φέρει την ευθύνη γι΄αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για τον λόγο αυτό, το υπουργείο μου είναι έτοιμο, με όλο του τον μηχανισμό, να κάνει ό,τι είναι εφικτό και μόλις καταστεί δυνατόν να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης καθώς και να φροντίσει για την απομάκρυνση άμαχων πολιτών, τόσο Αράβων, Ισραηλινών όσο και πολιτών άλλων χωρών που θα απευθύνουν σχετική έκκληση για λόγους υγείας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κροζέτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.