ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καταγγελίες για εκτελέσεις και βασανισμούς Ρώσων πολιτών από τους Ουκρανούς στο Κουρσκ

Οι Ουκρανοί έβγαλα το μένος τους κατά των αμάχων

Καταγγελίες για εκτελέσεις και βασανισμούς Ρώσων πολιτών από τους Ουκρανούς στο Κουρσκ

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι κατά την επίθεση τους στο Kουρσκ δεν πραγματοποίησαν εγκλήματα πολέμου και δεν πείραξαν τους Ρώσους πολίτες αλλά οι καταγγελίες λένε άλλα πράγματα.

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι έπιασαν τον ανιψιό της τον βασάνισαν για πολλές ημέρες και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, κρεμώντας τον σε μία εκκλησία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για εγκλήματα κατά Ρώσων πολιτών το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν όταν οι ρωσικές δυνάμεις αποκαταστήσουν το ρωσικό έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.