ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καταρρίφθηκε από ρωσικό μαχητικό Su-57 ένα UCAV S-70 Okhotnik για να μην πέσει άθικτο στα χέρια των Ουκρανών

Τα δύο αεροσκάφη συνεργάζονταν σε αποστολές εγγύς προσβολής στην Konstantynivka όταν χάθηκε η επαφή μεταξύ τους

Καταρρίφθηκε από ρωσικό μαχητικό Su-57 ένα UCAV S-70 Okhotnik για να μην πέσει άθικτο στα χέρια των Ουκρανών

Ρωσικό μαχητικό Su-57, καταρρίφθηκε από ένα UCAV S-70 Okhotnik για να μην πέσει άθικτο στα χέρια των Ουκρανών.

Να τονιστεί πώς τα δύο αεροσκάφη συνεργάζονταν σε αποστολές εγγύς προσβολής στην Konstantynivka όταν χάθηκε η επαφή μεταξύ τους.

Το S-70 Okhotnik, που αναπτύχθηκε από τη ρωσική εταιρεία Sukhoi, διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν ως σημαντικό πλεονέκτημα στη σύγχρονη ρωσική στρατιωτική αεροπορία.

Όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι παραγωγοί, το Okhotnik έχει μήκος περίπου 14 μέτρα με άνοιγμα φτερών κοντά στα 19 μέτρα, κατατάσσοντάς το στα μεγαλύτερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα παγκοσμίως.

Το drone μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό μέγιστο βάρος απογείωσης που υπερβαίνει τους 20 τόνους, τροφοδοτούμενο από τον ίδιο κινητήρα τζετ AL-41F —ή την τροποποιημένη του έκδοση— που χρησιμοποιείται στα μαχητικά Su-57.

Ενσωματώνει διάφορες τεχνολογίες stealth, όπως σύνθετα υλικά και εξειδικευμένες επιστρώσεις, για να μειώσει την υπογραφή του ραντάρ. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει πολύ χαμηλότερο προφίλ ραντάρ από άλλα drones.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Okhotnik διαθέτει προηγμένα χειριστήρια αποστολής μάχης όπως το Active Phased Array Radar [AFAR], ​​μαζί με οπτοηλεκτρονικούς και υπέρυθρους αισθητήρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.