ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κατηγορούν την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν για συνενοχή σε «εγκλήματα πολέμου» στη Γάζα

Τι αναφέρει το Συμβούλιο Αμερικανοϊσλαμικών Σχέσεων

Κατηγορούν την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν για συνενοχή σε «εγκλήματα πολέμου» στη Γάζα

Η κυβέρνηση του Τζο Μπάντεν κατηγορείται για συνενοχή σε «εγκλήματα πολέμου» από το Συμβούλιο Αμερικανοϊσλαμικών Σχέσεων (CAIR).

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής διευθυντής του CAIR, Έντουαρντ Άχμεντ Μίτσελ, «ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει παραδεχτεί κατ’ ιδίαν ότι η ισραηλινή κυβέρνηση βομβαρδίζει αδιακρίτως τη Γάζα, ωστόσο έστειλε για άλλη μια φορά θανατηφόρα όπλα στην ισραηλινή κυβέρνηση χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου».

«Αυτό καθιστά το έθνος μας συνένοχο σε εγκλήματα πολέμου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε πως ο πρόεδρος Μπάιντεν «φαίνεται πως σκοπεύει να αγνοήσει τον αμερικανικό λαό και να επιτρέψει την εκστρατεία γενοκτονίας, εθνοκάθαρσης και μαζικής πείνας του Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Γάζα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν ακούει τη συνείδησή του, θα πρέπει τουλάχιστον να ακούσει την πλειοψηφία των Αμερικανών που υποστηρίζουν τον τερματισμό αυτής της βίας και την επιδίωξη μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.