Για άλλη μια φορά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα αποδειχθεί ότι η μεγάλη δύναμη του Κυριάκου είναι η αδυναμία των αντιπάλων του...

Κ.Μπουντάνοφ: «Oι Ουκρανοί δεν πρέπει γνωρίζουν τι συμβαίνει στο μέτωπο – Θα σκεφτούν πράγματα που δεν θέλουμε»

Ο επικεφαλής της ουκρανικής κατασκοπείας πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες που διαρρέουν στο ευρύ κοινό, θα πρέπει να... φιλτράρονται

Κ.Μπουντάνοφ: «Oι Ουκρανοί δεν πρέπει γνωρίζουν τι συμβαίνει στο μέτωπο – Θα σκεφτούν πράγματα που δεν θέλουμε»

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ, επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού Στρατού, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της κατασκοπείας κατά τη διάρκεια του πολέμου, μίλησε σε ενημερωτικό ιστότοπο της χώρας του, για την κατάσταση του πολέμου και την παρούσα φάση στην οποία βρίσκεται η Ουκρανία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν θα πρέπει οι Ουκρανοί να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο, γιατί αυτό θα τους δημιουργήσει… άλλη άποψη.

Παράλληλα, τόνισε την «σημασία» του φιλτραρίσματος των ειδήσεων και των πληροφοριών που διαρρέουν στο ευρύ κοινό, τόσο στα ενημερωτικά μέσα, όσο και λογαριασμοί στα social media.

Φυσικά, μια τέτοια δήλωση δείχνει ξεκάθαρα την πλήρη καταστρατήγηση της αντικειμενικής ενημέρωσης και της παραποίησης της αλήθειας.

Βέβαια ο Κιρίλο Μπουντάνοφ έσπευσε να δικαιολογήσει αυτή τη θέση του, λέγοντας πως: «πολλοί Ουκρανοί δεν είναι διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα του πολέμου.

Οι πολίτες της χώρας δεν μπορούν να κατανοήσουν με λογική τα προβλήματα της Ουκρανίας και ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στο τι αποκαλύπτουν στο κοινό ή όχι».

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε ως λιποτάκτες και απάτριδες τους Ουκρανούς που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στον πόλεμο.

«Δεν μπορούν απολύτως να θεωρήσουν τους εαυτούς τους πολίτες αυτής της χώρας και η κοινωνία θα πρέπει να τους βλέπει έτσι» υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.