ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Κούρσκ: Ουκρανική διμοιρία… βιαστών (!) παραδίδεται ατιμωτικά στους Ρώσους

Είχαν συμφωνήσει με το καθεστώς Ζελένσκι να υπηρετήσουν σε αντάλλαγμα την ελευθερία τους

Κούρσκ: Ουκρανική διμοιρία… βιαστών (!) παραδίδεται ατιμωτικά στους Ρώσους

Μια διμοιρία βιαστών είχε επιστρατεύσει ο ουκρανικός Στρατός με το διάταγμα περί αποφυλάκισης όσων κατατάσσονταν για να πολεμήσουν τις ρωσικές δυνάμεις, αλλά είχαν όλοι ατυχές τέλος στο Κούρσκ.

Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν αμέσως και οι λοιποί παραδόθηκαν.

Χαμηλής ποιότητας μαχητές (κάτι που οφείλεται στην διαχείρισή τους από τους διοικητές και εκείνους που τους επέλεξαν) παραδόθηκαν στην πρώτη ρωσική ομάδα που έβαλλε πυρά εναντίον τους!

Δείτε εδώ τους Ουκρανούς βιαστές που παραδόθηκαν μόλις έπεσαν οι πρώτες σφαίρες:

Φυσικά δεν έχουν σχέση με τις χιλιάδες Ουκρανών στρατιωτών, ειδικά των εθελοντών που πολέμησαν και πολεμούν ηρωικά θεωρώντας ότι εξυπηρετούν την πατρίδα τους.

Να σημειώσουμε ότι και οι Ρώσοι είχαν χρησιμοποιήσει καταδίκους με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή τους μετά από έξι μήνες στην πρώτη γραμμή (περίπου 2.000 από αυτούς σκοτώθηκαν στην ανθρωποσφαγή της κατάληψης του Μπαχμούτ (ή Μπάκχουτ) το 2023, αλλά είχαν εκπαιδευτεί σκληρά επί δύο μήνες πριν καταταγούν και προτιμήθηκαν αυτοί που είχαν στρατιωτική εμπειρία και δεν είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα φόνου ή βιασμού.

Περίπου 5.000 επιβίωσαν από την κόλαση και απελευθερώθηκαν υπό τον όρο της παραβίασης των νόμων εφεξής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.