ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Κρασνοντάρ: Ουκρανικά drones έπληξαν τη ρωσική αεροπορική βάση στο Γιέισκ

Με αεριωθούμενα UAV «αυτοκτονίας» εικάζεται πως έγινε η επίθεση

Κρασνοντάρ: Ουκρανικά drones έπληξαν τη ρωσική αεροπορική βάση στο Γιέισκ

Στις πρώτες ώρες της 21ης Ιουνίου, drones επιτέθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Γιέισκ, στην περιφέρεια Κρασνοντάρ της Ρωσίας, σύμφωνα με ρωσικά κανάλια στο Telegram.

Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι ξέσπασε πυρκαγιά λόγω της επίθεσης.

Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τις λεπτομέρειες της επίθεσης.

Το κέντρο επιχειρήσεων του ρωσικού Στρατού στην περιφέρεια Κρασνοντάρ ανέφερε επίσημα ότι πολλά «σημεία ενδιαφέροντος» της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Γιέισκ, υπέστησαν μαζική επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι άλλες περιοχές που στόχευσαν τα drones των Ουκρανών ήταν η Σεβέρσκαγια και το Τέμριουκ.

Οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν προηγουμένως επιτεθεί στο αεροδρόμιο του Γιέισκ στις 5 Απριλίου σε κοινή επιχείρηση μεταξύ της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας (HUR) και της ουκρανικής Αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η HUR ανέφερε ότι η επίθεση με τα drones μεγάλου βεληνεκούς κατέστρεψε επτά ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη Su-24, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.