ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Κριμαία: Ουκρανικά αεροσκάφη κατέστρεψαν ρωσική αποθήκη πυρομαχικών

Οι ρωσικές δυνάμεις Αεράμυνας κατέρριψαν πέντε ουκρανικά αεροσκάφη

Κριμαία: Ουκρανικά αεροσκάφη κατέστρεψαν ρωσική αποθήκη πυρομαχικών

Η Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε την καταστροφή μιας αποθήκης ρωσικών πυρομαχικών στην Κριμαία την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με δήλωση του διοικητή της ουκρανικής Αεροπορίας, Μίκολα Ολεστσούκ, στις 2 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από αναφορές για εκρήξεις στην περιοχή Μπαλακλάβα, στη Σεβαστούπολη.

Ο Ολεστσούκ δήλωσε ότι τα ουκρανικά αεροσκάφη, συνεχίζουν να εκτελούν επιτυχώς αποστολές μάχης, εξαπολύοντας επιθέσεις με πυραύλους και βόμβες σε ρωσικές θέσεις και καταστρέφοντας σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, ο ηγέτης της Σεβαστούπολης, Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ, ανέφερε ότι η ρωσική Αεράμυνα κατέρριψε πέντε ουκρανικά αεροσκάφη κοντά στην Μπαλακλάβα, με τα συντρίμμια να πέφτουν στη ζώνη της ακτής. 

Επιπλέον, φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Telegram δείχνουν μια στήλη καπνού να υψώνεται πάνω από την περιοχή, υποδεικνύοντας το σημείο της επίθεσης.

Εκρήξεις αναφέρθηκαν επίσης στην περιοχή του Ακρωτηρίου Φιολέντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία ανακοίνωσε επίσης την καταστροφή πέντε ουκρανικών στρατιωτικών αεροσκαφών σε αεροδρόμιο της Πολτάβα, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.