ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κριμαία: Ρωσικό ρυμουλκό καταστράφηκε από ουκρανικά μη επανδρωμένα ταχύπλοα (βίντεο)

Τα ουκρανικά USV φαίνεται πως βρήκαν κενό στην άμυνα της ναυτικής εγκατάστασης

Κριμαία: Ρωσικό ρυμουλκό καταστράφηκε από ουκρανικά μη επανδρωμένα ταχύπλοα (βίντεο)

Η Ουκρανία κατέστρεψε σήμερα ένα ρωσικό ρυμουλκό, όπως δήλωσε η ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών HUR, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών να αποκόψει την πρόσβαση της Μαύρης Θάλασσας στη Ρωσία.

Η υπηρεσία ανέφερε στην εφαρμογή Telegram πως μία από τις μονάδες της χτύπησε και κατέστρεψε το ρυμουλκό «Saturn» ανοικτά των ακτών της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, το ρυμουλκό καταστράφηκε στη λιμνοθάλασσα Πάνσκε, η οποία βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Κριμαίας, κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Τσορνομόρσκε.

Το βίντεο που δημοσίευσε η υπηρεσία φαίνεται να καταγράφει ναυτικά drones να χτυπούν το ρωσικό σκάφος.

«Άλλο ένα εχθρικό σκάφος καταστράφηκε απόψε στη Μαύρη Θάλασσα. Η ναυτική επίθεση από τις ειδικές μονάδες της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών (GUR) ήταν επιτυχής, οδηγώντας στην καταστροφή ενός εχθρικού σκάφους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Αντρίι Γιούσοφ, στην εθνική τηλεόραση.

Η επιχείρηση κατέστη δυνατή χάρη σε ένα κενό στις οχυρώσεις της εγκατάστασης.

Η Ουκρανία έχει πραγματοποιήσει αρκετές επιτυχείς επιθέσεις κατά ρωσικών ναυτικών στόχων στην Κριμαία και γύρω από αυτή, μειώνοντας σημαντικά την ισχύ του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.