ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξεκίνησε η ρωσική αντεπίθεση στο Κούρσκ: Καταλήφθηκε ήδη η Σετπούκοβκα

Προβλήματα εφοδιασμού για τις ουκρανικές δυνάμεις

Ξεκίνησε η ρωσική αντεπίθεση στο Κούρσκ: Καταλήφθηκε ήδη η Σετπούκοβκα

Η ρωσική αντεπίθεση στο Κούρκς ξεκίνησε πριν λίγες ώρες και ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε η ουκρανική επίθεση: Από το Κορένεβο, τον βασικό αντικειμενικό σκοπό των Ουκρανών, που «άγγιξαν» αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τον επιτύχουν. Στο Κορένεβο βρίσκεται η τουλάχιστον βρισκόταν- όταν ξεκίνησε η επίθεση, το κέντρο διοίκησης της περιφέρειας του Κούρσκ.

Πρώτο ανακαταλήφθηκε από τους Ρώσους το χωριό Σετπούκοβκα (Shetpukhovka) που είχε μετατραπεί σε κέντρο λογιστικής υποστήριξης των Ουκρανών. 

Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, απέκοψαν το χωριό και κατέστρεψαν δύο οχυρές θέσεις με το πυροβολικό πριν επιτεθεί ένα Τάγμα ειδικής σύνθεσης και το εκκαθαρίσει μέσα σε χρόνο-ρεκόρ.

Σημειώνεται ότι η ρωσική επίθεση έγινε με σιγή ασυρμάτου σε όλη την διάρκειά της, από τον φόβο των ουκρανικών υποκλοπών και όλων τα δεδομένα μεταφέρονταν στις ομάδες επίθεσης με ψηφιακό τρόπο!

Όλα αυτά ενώ μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25 εκτέλεσαν επίθεση αντιπερισπασμού στα νότια της Σετπούκοβκα.

Μετά την προσβολή ουκρανικά φορτηγά τύπου ZIL, καταγράφηκαν να καίγονται.

Οι δυνάμεις του Κιέβου αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά προβλήματα ανεφοδιασμού, τόσο σε πυρομαχικά όσο και σε τρόφιμα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.