ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Λευκορωσία: «Οι Ουκρανοί ετοιμάζουν επιχειρήσεις σαμποτάζ εναντίον μας στα σύνορα»

Εκτεταμένη η ανάπτυξη δυνάμεων της SBU στα σύνορα των δύο χωρών σύμφωνα με αναφορές Λευκορώσων

Λευκορωσία: «Οι Ουκρανοί ετοιμάζουν επιχειρήσεις σαμποτάζ εναντίον μας στα σύνορα»

Η στρατιωτική ηγεσία της Λευκορωσίας ανακοίνωσε ότι η Ουκρανία αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις στα κοινά σύνορα, προερχόμενες κυρίως από μονάδες ειδικών επιχειρήσεων της SBU, με σκοπό να πραγματοποιήσει σαμποτάζ και τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο συνταγματάρχης Βαντίμ Λουκάσεβιτς, ανώτατος Λευκορώσος στρατιωτικός αξιωματούχος, δήλωσε ότι «η κατάσταση στα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας χαρακτηρίζεται από αυξανόμενη ένταση».

Σύμφωνα με τον Λουκάσεβιτς, οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν τοποθετήσει στρατιωτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου αμερικανικής παραγωγής, στην περιοχή του Ζιτόμιρ, που συνορεύει με τη Λευκορωσία.

Επιπλέον, έχουν εγκαταστήσει νάρκες και άλλες εκρηκτικές ύλες κοντά στα σύνορα, κάτι που ο Λουκάσεβιτς θεωρεί ως ένδειξη για μελλοντικές επιθέσεις κατά της Λευκορωσίας.

Ο Λευκορώσος συνταγματάρχης ανέφερε επίσης ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να παρασύρουν τη Λευκορωσία στον πόλεμο, γεγονός που ενισχύει την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας για την ενίσχυση της ασφάλειας στα σύνορα, λόγω σειράς «συμβάντων ασφαλείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.