ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λίβανος: Αναποδογύρισε όχημα Humvee του ισραηλινού στρατού στην προσπάθεια να αποφύγει αντιαρματικές ρουκέτες

Ένας στρατιώτης τραυματίστηκε

Λίβανος: Αναποδογύρισε όχημα Humvee του ισραηλινού στρατού στην προσπάθεια να αποφύγει αντιαρματικές ρουκέτες

Ένας στρατιώτης των IDF από την 36η Μεραρχία, η οποία επιχειρεί στο νότιο Λίβανο, τραυματίστηκε σοβαρά όταν το όχημα Humvee στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, ο στρατιώτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος με το Humvee.

Από το πρωί σήμερα, η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι μάχεται με Ισραηλινούς στρατιώτες σε χωριά του νότιου Λιβάνου, κατά των οποίων εξαπολύουν συνεχώς αντιαρματικές ρουκέτες.

Παράλληλα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι στοχοθέτησε εταιρία αμυντικής βιομηχανίας κοντά στην πόλη Άκρα, στο βόρειο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωση, η Χεζμπολάχ δηλώνει ότι οι μαχητές της εκτόξευσαν «ομοβροντία ρουκετών» κατά «επιχείρησης αμυντικής βιομηχανίας» στο βόρειο Ισραήλ, σχεδόν 20 χιλιόμετρα από την πόλη Άκρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.