ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λίβανος: «Πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν οι εκρήξεις θα έχουν αντίκτυπο στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός» λέει ο Λευκός Οίκος 

Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τερματιστεί η σύγκρουση στη Γάζα

Λίβανος: «Πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν οι εκρήξεις θα έχουν αντίκτυπο στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός» λέει ο Λευκός Οίκος 

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι δήλωσε ότι είναι «πολύ νωρίς» για να γνωρίζουμε αν οι εκρήξεις στον Λίβανο θα έχουν αντίκτυπο στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός. 

Ερωτηθείς εάν μια ολοκληρωτική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή είναι αναπόφευκτη υπό το φως των δύο τελευταίων ημερών, υπογράμμισε ότι «τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο όταν πρόκειται γι’ αυτό το μέρος του κόσμου».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τερματιστεί η σύγκρουση στη Γάζα και να επιστρέψουν οι όμηροι στην πατρίδα τους.

Δήλωσε ότι η συμφωνία δεν φαίνεται να είναι πιο κοντά από ό,τι ήταν πριν από μια εβδομάδα, αν και συμφωνεί ότι είναι «90% εκεί».

Το πλαίσιο έχει συμφωνηθεί σε μεγάλο βαθμό, λέει, αλλά το τελικό 10% «γίνεται πραγματικά δύσκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι ΗΠΑ δεν είχαν καμία ανάμειξη σε καμία από τις επιθέσεις, ωστόσο δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.